By My Side Labs
Deki
ການແຈ້ງເຕືອນໜ້າຈໍລັອກ · 2026.07.10 · Google Play · ນະໂຍບາຍຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ
ເກັບກຳການແຈ້ງເຕືອນຂອງໂທລະສັບຂອງທ່ານໃນໜ້າຈໍລັອກ. ການແຈ້ງເຕືອນປົກກະຕິທີ່ Deki ໄດ້ຮັບຈະຢູ່ໃນໜ້າຈໍລັອກ Deki ເຖິງແມ່ນວ່າທ່ານຈະລຶບພວກມັນອອກຈາກແຖບແຈ້ງເຕືອນແລ້ວກໍຕາມ. ໃຊ້ມັນເພື່ອເບິ່ງຄືນການແຈ້ງເຕືອນທີ່ພາດໄປ ຫຼື ເກັບຮັກສາການແຈ້ງເຕືອນທີ່ທ່ານຕ້ອງການໄວ້.
ສິ່ງທີ່ມັນເຮັດ
ກຸ່ມການແຈ້ງເຕືອນ
ການແຈ້ງເຕືອນຈາກແອັບດຽວກັນຈະຖືກຈັດກຸ່ມ. ແຕະກຸ່ມເພື່ອຂະຫຍາຍຂໍ້ຄວາມກ່ອນໜ້ານີ້. ກົດຄ້າງໄວ້ທີ່ການແຈ້ງເຕືອນເພື່ອເບິ່ງຂໍ້ຄວາມທີ່ຕັດອອກທັງໝົດ. ແຕະການແຈ້ງເຕືອນເພື່ອປົດລັອກ ແລະ ເປີດແອັບຕົ້ນສະບັບ. ທ່ານເລືອກວ່າແອັບໃດຈະປາກົດຢູ່ໜ້າຈໍລັອກ.
ການຮັກສາການແຈ້ງເຕືອນທີ່ຖືກລຶບລ້າງ
ເຖິງແມ່ນວ່າທ່ານຈະລຶບແຖບການແຈ້ງເຕືອນຂອງລະບົບ ຫຼື ປັດການແຈ້ງເຕືອນປົກກະຕິອອກ, ມັນຍັງຢູ່ໃນໜ້າຈໍລັອກ Deki. ເປີດ “ຮັກສາການແຈ້ງເຕືອນຫຼັງຈາກຣີບູດ” ແລະພວກມັນຈະຢູ່ຫຼັງຈາກໂທລະສັບຣີສະຕາດ.
ເກັບໄວ້ ແລະ ຄົ້ນຫາ
ປັດການແຈ້ງເຕືອນໄປທາງຂວາເພື່ອຍ້າຍມັນໄປໃສ່ບ່ອນເກັບມ້ຽນ. ທ່ານສາມາດຄົ້ນຫາການແຈ້ງເຕືອນທີ່ຜ່ານມາ ແລະ ບ່ອນເກັບມ້ຽນໄດ້.
ກຳລັງເຊື່ອງເນື້ອຫາໃນຂະນະທີ່ລັອກໄວ້
ທ່ານສາມາດເຊື່ອງເນື້ອຫາການແຈ້ງເຕືອນໄດ້ໃນຂະນະທີ່ໂທລະສັບຖືກລັອກໄວ້. ມັນຈະສະແດງເມື່ອທ່ານປົດລັອກດ້ວຍລາຍນິ້ວມື ຫຼື PIN ຂອງທ່ານ.
ການປັບແຕ່ງໜ້າຈໍລັອກ
| ລາຍການ | ສິ່ງທີ່ເຈົ້າສາມາດປ່ຽນແປງໄດ້ |
|---|
| ໂມງ ແລະ ວັນທີ | ຕົວອັກສອນ, ຕຳແໜ່ງ, ຂະໜາດ, ນ້ຳໜັກ |
| ພື້ນຫຼັງ | ຮູບພື້ນຫຼັງໂທລະສັບ ຫຼື ຮູບທີ່ທ່ານເລືອກ |
| ຫົວຂໍ້ | ອ່ອນ, ເຂັ້ມ, ຫຼາຍສີ |
| ຄວາມໂປ່ງໃສ | ບັດແຈ້ງເຕືອນ ແລະ ໂມງ |
ເພງ ແລະ ການແຈ້ງເຕືອນຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງ
ໃນຂະນະທີ່ເພງຫຼິ້ນ, ຮູບໜ້າປົກອາລະບໍາ, ປຸ່ມຫຼິ້ນ ແລະ ແຖບຄວາມຄືບໜ້າຈະປາກົດຂຶ້ນ. ການແຈ້ງເຕືອນທີ່ຕໍ່ເນື່ອງເຊັ່ນ: ການດາວໂຫຼດຈະຖືກສະແດງແຍກຕ່າງຫາກ.
ສິ່ງທີ່ມັນບໍ່ໄດ້ເຮັດ
- ມັນບໍ່ສາມາດກູ້ຄືນການແຈ້ງເຕືອນທີ່ຖືກລຶບລ້າງກ່ອນທີ່ຈະຕິດຕັ້ງ Deki ໄດ້.
- ມັນບໍ່ໄດ້ສົ່ງເນື້ອຫາການແຈ້ງເຕືອນ, ຊື່ຜູ້ສົ່ງ ຫຼື ຮູບພາບໄປຫາເຊີບເວີ Deki.
ດີທີ່ຮູ້
- ຫຼັງຈາກທີ່ທ່ານເປີດການເຂົ້າເຖິງການແຈ້ງເຕືອນແລ້ວ, Deki ຈະບັນທຶກການແຈ້ງເຕືອນທີ່ມັນສາມາດອ່ານໄດ້ຕັ້ງແຕ່ນັ້ນເປັນຕົ້ນໄປ.
- ບ່ອນເກັບຂໍ້ມູນການແຈ້ງເຕືອນ ແລະ ການແຈ້ງເຕືອນທີ່ຜ່ານມາແມ່ນຄຸນສົມບັດພຣີມຽມ. ເບິ່ງໂຄສະນາທີ່ມີລາງວັນອັນໜຶ່ງຈົນຈົບເພື່ອໃຊ້ພວກມັນເປັນເວລາ 18 ຊົ່ວໂມງ. ລາງວັນນີ້ມີໃຫ້ມື້ລະເທື່ອ.
- ຄຸນສົມບັດການປັບແຕ່ງລາຍລະອຽດບາງຢ່າງກໍ່ເປັນທີ່ນິຍົມເຊັ່ນກັນ.
- ຂຶ້ນກັບອຸປະກອນ, ອາດຈະຕ້ອງມີການຕັ້ງຄ່າເພີ່ມເຕີມສຳລັບແບັດເຕີຣີ, ການສະແດງຜົນທັບແອັບອື່ນໆ ແລະ ການແຈ້ງເຕືອນເຕັມຈໍ.
- ໃຊ້ໄດ້ກັບ Android 8 ແລະລຸ້ນໃໝ່ກວ່າ.
ການອະນຸຍາດ ແລະ ຂໍ້ມູນ
- ຄຸນສົມບັດການແຈ້ງເຕືອນໜ້າຈໍລັອກຕ້ອງການການເຂົ້າເຖິງການແຈ້ງເຕືອນ, ເຊິ່ງເປີດໃຊ້ຢູ່ໃນການຕັ້ງຄ່າ Android. ທ່ານສາມາດປິດມັນໄດ້ທຸກເວລາ.
- ເນື້ອໃນ ແລະ ຮູບພາບການແຈ້ງເຕືອນຈະຖືກເກັບໄວ້ໃນອຸປະກອນ.
- Google AdMob ແລະ Firebase ອາດຈະປະມວນຜົນຂໍ້ມູນອຸປະກອນ, ຂໍ້ມູນການໃຊ້ແອັບ ແລະ ຂໍ້ມູນຄວາມຜິດພາດສຳລັບໂຄສະນາ ແລະ ການກວດສອບຄຸນນະພາບແອັບ.
- ນະໂຍບາຍຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ: https://www.bankboard.kr/deki-privacy (ໂຮດຢູ່ໃນ bankboard.kr)
- ຕິດຕໍ່: mark@bymysidelabs.com