By My Side Labs
Deki
Értesítések a zárolási képernyőn · 2026.07.10 · Google Play · Adatvédelmi irányelvek
Összegyűjti a telefonod értesítéseit a lezárási képernyőn. Deki által kapott szokásos értesítések a Deki lezárási képernyőjén maradnak, még akkor is, ha törlöd őket az értesítési felületről. Használd, hogy visszanézd az elmulasztott értesítéseket, vagy megtartsd azokat, amelyekre szükséged van.
Mit csinál
Értesítési csoportok
Az ugyanazon alkalmazásból származó értesítések csoportosítva vannak. Koppintson egy csoportra a korábbi üzenetek kibontásához. Nyomja meg hosszan az értesítést a levágott szöveg teljes megtekintéséhez. Koppintson egy értesítésre a zárolás feloldásához és az eredeti alkalmazás megnyitásához. Ön választja ki, hogy mely alkalmazások jelenjenek meg a lezárási képernyőn.
Törölt értesítések megtartása
Még ha törlöd is a rendszer értesítési felületét, vagy elhúzol egy normál értesítést, az a Deki zárolási képernyőjén marad. Kapcsold be az „Értesítések megtartása újraindítás után” beállítást, és az értesítések a telefon újraindítása után is megmaradnak.
Archiválás és keresés
Húzza jobbra az értesítést az archívumba való áthelyezéshez. Kereshet a korábbi értesítések és az archívum között.
Tartalom elrejtése zárolás közben
Elrejtheti az értesítések tartalmát, amíg a telefon zárolva van. Az értesítések akkor jelennek meg, ha feloldja az ujjlenyomatával vagy PIN-kódjával.
Zárolási képernyő testreszabása
| Tétel | Amit megváltoztathatsz |
|---|
| Óra és dátum | Betűtípus, pozíció, méret, súly |
| Háttér | Telefon háttérképe vagy egy általad választott fotó |
| Téma | Világos, sötét, többszínű |
| Átláthatóság | Értesítési kártyák és óra |
Zene és folyamatos értesítések
Zene lejátszása közben megjelenik az album borítója, a lejátszás gomb és a folyamatjelző sáv. A folyamatban lévő értesítések, például a letöltések, külön jelennek meg.
Amit nem csinál
- Nem tudja visszaállítani azokat az értesítéseket, amelyeket Deki telepítése előtt töröltek.
- Nem küld értesítési tartalmat, feladóneveket vagy képeket a Deki szerverre.
Jó tudni
- Miután bekapcsoltad az értesítésekhez való hozzáférést, Deki elmenti azokat az értesítéseket, amelyeket onnantól kezdve el tud olvasni.
- Az értesítési archívum és a korábbi értesítések prémium funkciók. Nézz meg egy jutalmazott hirdetést a végéig, hogy 18 órán át használhasd. Ez a jutalom naponta egyszer érhető el.
- Néhány részletes testreszabási funkció szintén prémium.
- Az eszköztől függően további beállításokra lehet szükség az akkumulátorhoz, a más alkalmazások feletti megjelenítéshez és a teljes képernyős értesítésekhez.
- Android 8 és újabb rendszereken működik.
Engedélyek és adatok
- A zárolási képernyő értesítési funkciójához értesítési hozzáférés szükséges, amely be van kapcsolva az Android beállításaiban. Bármikor kikapcsolhatja.
- Az értesítések tartalma és képei a készüléken tárolódnak.
- A Google AdMob és a Firebase eszközinformációkat, alkalmazáshasználati információkat és hibainformációkat dolgozhat fel hirdetések és alkalmazásminőség-ellenőrzés céljából.
- Adatvédelmi irányelvek: https://www.bankboard.kr/deki-privacy (a bankboard.kr webhelyén található)
- Kapcsolat: mark@bymysidelabs.com